Viatgers en el temps, regals originals, geek botiga & sèrie
Regals geeks

Simultaneïtat en el viatge en el temps

Podem introduir-nos directament a les teories sobre els esdeveniments temporals i que impliquen les línies temporals segons diferents fonts.

Informació sobre viatges en el temps

Un ampli espectre d'elements envolten les teories de viatge en el temps, a la vegada els viatgers presentem àmplia documentació.

El viatge a través del temps en la física

Revisem les teories fonamentals de la relativitat, multivers, física de partícules, d'aprofundir en detalls relacionats amb els viatges en el temps

Anàlisi de paradoxes temporals

Viatge temporal no es podria entendre sense la possibilitat de l'aparició de paradoxes i hem de desentrelazarlas.

VEURE LA NOSTRA GEEKS BOTIGA DE RECORDS

Botiga de regals en línia, geeks, marxandatge de pel·lícules, novel·les de ciència-ficció i samarretes originals, gadgets, regals futuristes i retro.

Gaudir els millors geeks de productes dissenyats per a viatgers a experts en el temps.

Física en viatges en el temps

Solucions a les paradoxes, avenços científics, percepció, teories clàssiques i unificats.

Teories físiques en la relació de clima a velocitat

Segons la teoria de la relativitat d'EinsteinEs pot dir que si algú és capaç de moure la informació d'un punt a un altre més ràpid que la velocitat de la llum, d'acord amb la relativitat especial, és equivalent a un observador percep una transferència d'esquena d'informació.

La teoria de la relativitat general per la seva banda ofereix algunes possibilitats teòriques addicional, que discutir amb detall com és present.

Viatjar al futur

De fet totes les partícules viatja contínuament en el futurDes de temps sempre fluxos en la mateixa direcció i el pas del temps és només el moviment cap al futur, en els termes en què la teoria de la relativitat descriu-los.

No obstant això el flux de moviment cap al futur pot ser una mica lent per la durada de la vida humana. Per saber què passarà demà, només has d'esperar un dia sense fer un canvi en el temps, però conèixer el futur i, per exemple, conèixer els nostres néts o veure que la civilització dins de mil anys, és diferent.

La l'efecte de dilatació del temps relativista ofereix, almenys teòricament, la possibilitat de viatjar a l'envelliment futur prevenció.

Mètodes proposats per viatjar en el temps

Un dels mètodes en que més s'ha escrit sobre la base del forats de cuc, una màquina de viatges temporals que l'ús un forat de cuc (Hipotèticament) funcionaria de la següent manera:

Es crea en qualsevol forma una forat de cuc. Un extrem del túnel és accelerat a una velocitat molt a prop de la llum, potser amb una nau espacial avançada i després torna enrere fins al punt d'origen. A causa de l'expansió temporal, final accelerat del túnel ha envellit menys que la papereria final (des del punt de vista d'un observador extern).

Comunitat de viatgers en el temps i regals Geeks botiga online

Un lloc per demanar informació sobre els límits de la dimensió del temps, navegar, compartir i passar una bona estona.

Descarregar la nostra aplicació per Android a la botiga jugar

“A on no necessitem carreteres”

VIATGERS EN EL TEMPS, BLOC DE CURIOSITATS, SÈRIE, GEEKS REGALS I MÉS

Desenvolupaments científics, bloc referències, teories físiques, tecnologia futurista i retro, comentaris pel lícules i sèries, anàlisi d'aparells.

Fer un viatge en el temps amb nosaltres per a més diversió.

viajes organizados para mayores de 55
La edad dorada luego de los 55 años es el momento en que finalmente podemos dejar atrás las responsabilidades de toda una vida y comenzar nuevamente a disfrutar de la belleza que España tiene para ofrecernos y que mejor forma de hacerlo que armando maletas e iniciando el viaje de nuestras vidas. Solo que, ¿Cómo logramos organizar dicho viaje para
¿Qué es el ADN? Las pruebas de ADN se basan en los 46 cromosomas estándar que todos tenemos desde el nacimiento. Nuestra composición genética es completamente única (excepto en el caso de los gemelos idénticos) y no cambia a lo largo de nuestra vida. El cromosoma X procede de la madre y el cromosoma X o Y adicional procede del
Nace un enfoque nuevo en el sector editorial de los libros de colección. Verbalus Mater es una novedosa marca que realiza grimorios y libros artesanales con conocimiento prohibido, oculto y milenario que hace las delicias de lectores ávidos y fans de sagas cinematográficas. Ediciones con todo lujo de detalles realizados por maestros artesanos y escritores fieles al ocultismo que cuidan
En MinutoDeFísica (Minute Physics) dedican un clip a explicar una interpretación poco común de la paradoja del abuelo en los viajes temporales al pasado. Todo el mundo la ha visto en acción en películas como Terminator, Regreso al futuro o El Ministerio del Tiempo: Imagina que se inventa la máquina del tiempo y viajas al pasado. Una vez allí, de algún modo matas a tu abuelo, de modo que
Blog de ciència i curiositats

SUBSCRIURE'T AL BLOG DE! VIATGER EN EL TEMPS I REP EL SEU PACK DE BENVINGUDA!