La torre fosca de Stephen King

La Torre Fosca és una sèrie de novel·les escrites pel famós autor de terror Stephen King. Aquesta sèrie és considerada una de les obres més importants en la carrera de King i ha estat aclamada per la crítica i els fanàtics de tot el món. La història segueix el personatge principal, Roland Deschain, en la seva recerca per trobar la Torre Fosca, un edifici mític que es diu que és el centre de tot univers i que uneix tots els mons. La sèrie combina elements de fantasia, ciència ficció i western per crear un món únic i fascinant en què els personatges han d'enfrontar perillosos desafiaments i prendre difícils decisions. En aquest article, explorarem més a fons la sèrie de La Torre Fosca i per què ha estat tan popular entre els lectors durant més de tres dècades.

Descobreix el nombre exacte de llibres de La Torre Fosca en aquesta guia completa

La Torre Fosca és una saga de novel·les de l'aclamat autor Stephen King que ha captivat milions de lectors a tot el món. Si ets un d'ells, segurament t'hauràs preguntat quants llibres componen aquesta fascinant història. ¡No busquis més! En aquesta guia completa et direm el nombre exacte de llibres de la Torre Fosca.

La Torre Fosca consta de vuit llibres en total, els quals van ser publicats entre 1982 i 2012. El primer llibre, “La Torre Oscura I: El pistolero”, va ser publicat originalment en 1982 i l'últim, “La Torre Oscura VIII: La Torre Oscura”, en 2012.

La saga de La Torre Fosca conta la història de Roland Deschain, l'últim pistoler, qui busca desesperadament la Torre Fosca, un edifici mític que es troba al centre de tots els universos i que és el punt de connexió entre totes les realitats.

La Torre Fosca és una saga complexa i rica en detalls que ha estat aclamada per la crítica i pels fans de Stephen King. Si encara no has llegit aquesta sèrie de llibres, et recomanem que ho facis al més aviat possible. ¡No t'esgafaràs!

Guia definitiva: Com llegir la saga de La Torre Fosca de Stephen King

La saga de La Torre Fosca de Stephen King és una de les obres més emblemàtiques i complexes d'aquest reconegut autor de terror i suspens. Si bé pot resultar un tant intimidant per als lectors novaiorquesos, amb aquesta guia definitiva podràs submergir-te en el món de Roland Deschain i la seva recerca de la Torre Fosca sense perdre't en el camí.

¿Per on començar?

El primer que has de saber és que la saga de la Torre Fosca consta de 8 llibres en total, tot i que Stephen King ha manifestat que podria agregar-ne un més en el futur. La història comença amb el llibre El pistoler, que va ser publicat originalment en 1982. Per a molts fans, aquest és el millor punt de partida per endinsar-se en l'univers de la Torre Fosca.

Tanmateix, també n'hi ha que recomanen començar pel llibre Ulls de drac, que va ser publicat en 1987 i que si bé no és part de la saga en si, presenta alguns personatges importants que apareixeran més endavant en la història.

L' ordre de lectura

Un cop hagis llegit El pistoler, l'ordre de lectura recomanat per a la saga de La Torre Fosca és el següent:

 1. El pistoler
 2. L'arribada dels tres
 3. Les terres baldies
 4. Mag i vidre
 5. El vent pel pany
 6. Llops del Calla
 7. Song of Susannah
 8. La Torre Fosca

És important tenir en compte que si bé El vent pel pany va ser publicat posteriorment, en realitat s'ubica cronològicament entre els llibres 4 i 5, per la qual cosa es recomana llegir-lo en aquest ordre.

La importància dels detalls

Una de les característiques més destacables de la saga de la Torre Fosca és la quantitat de detalls i referències creuades que presenta. Stephen King és conegut per entrellaçar les seves històries, i La Torre Fosca no és l'excepció. Per això, és important estar atent als detalls i als personatges que apareixen al llarg de la història, ja que molts d'ells tenen connexions amb altres obres de King.

Gaudeix del viatge

La saga de La Torre Fosca és una barreja de gèneres que va des de la fantasia fins al western, passant pel terror i la ciència ficció. És una història complexa, però també emocionant i plena d'aventures. Per això, el més important és que gaudeixis del viatge i et submergeixis en el món de Roland Deschain sense por a perdre't en el camí.

Descobreix l'èpica aventura de La Torre Fosca: tot el que necessites saber

La Torre Fosca és una saga èpica de Stephen King que combina elements de fantasia, ciència ficció i western. La història segueix el pistoler Roland Deschain en la seva recerca de la Torre Fosca, un lloc místic que es diu que és el centre de tots els universos.

La història comienza con Roland persiguiendo al “Hombre de Negro”, un enigmàtic vilà que es creu que té informació sobre la Torre Fosca. En el seu camí cap a la Torre, Roland coneix diversos personatges memorables, incloent-hi Jake Chambers, un nen del nostre món que és arrossegat al món de Roland, i a Oy, un animal parlant.

La saga es compon de vuit llibres, comenzando con “La hierba altay finalizando con “La Torre Oscura”. King va escriure els llibres al llarg de diverses dècades, i la sèrie és una obra mestra de la narració d'històries.

La Torre Fosca ha estat adaptada al cinema i la televisió, tot i que l' adaptació cinematogràfica de 2017 va rebre crítiques mixtes. Tanmateix, la sèrie de televisió està actualment en desenvolupament i s'espera que sigui més fidel a la saga original.

Explora el món de Roland Deschain i descobreix la màgia i l'aventura que t'esperen en la seva recerca de la Torre Fosca.

Descobreix quantes pàgines té La Torre Fosca i adeu a l'univers de Stephen King

La Torre Fosca és una de les obres més conegudes i populars de l'aclamat escriptor Stephen King. Aquesta saga de novel·les combina elements de fantasia, ciència ficció i western en una història èpica que segueix Roland Deschain, l'últim pistoler, en la seva recerca de la Torre Fosca.

Si estàs interessat a endinsar-te en l'univers de Stephen King a través de La Torre Fosca, és important saber quantes pàgines té cada llibre. Això et donarà una idea del temps que et prendrà llegir la sèrie completa i t'ajudarà a planificar la teva lectura.

La Torre Fosca consta de vuit llibres en total. A continuació, et presentem el nombre de pàgines de cadascú:

 • La Torre Fosca I: El pistoler – 224 pàgines
 • La Torre Fosca II: L'arribada dels tres – 400 pàgines
 • La Torre Fosca III: Les terres baldies – 672 pàgines
 • La Torre Fosca IV: Mag i vidre – 880 pàgines
 • La Torre Fosca V: Llops de Calla – 736 pàgines
 • La Torre Fosca VI: Cançó de Susannah – 480 pàgines
 • La Torre Fosca VII: La Torre Fosca – 864 pàgines
 • La Torre Fosca: El vent pel pany – 416 pàgines

Com pots veure, La Torre Fosca compta amb un total de 4.672 pàgines en la seva versió original en anglès. Si planeges llegir la sèrie completa, hauràs de dedicar temps i esforç a aquesta tasca, però sens dubte valdrà la pena.

A més de la seva extensió, La Torre Fosca és coneguda per la seva complexitat i profunditat. La sèrie està plena de referències a altres obres de Stephen King i compta amb una trama que s'estén al llarg dels vuit llibres. Si estàs buscant una història èpica i ambiciosa que et mantindrà enganxat des del principi fins a la fi, La Torre Fosca és definitivament una excel·lent opció.

Ara que saps quantes pàgines té cada llibre, pots planificar la teva lectura i endinsar-te en el món de Stephen King de manera efectiva.


En conclusió, “La torre oscura” de Stephen King és una obra mestra de la literatura de fantasia i ciència ficció que ha captivat milions de lectors a tot el món. Amb els seus personatges complexos, la seva trama èpica i la seva barreja única d' elements de diferents gèneres, aquesta sèrie és un veritable tresor per a qualsevol aficionat a la literatura. A través dels seus vuit llibres, King ens porta a un viatge emocionant i perillós a través de mons màgics i foscos, on la lluita entre el bé i el mal és constant i on l'esperança és l'únic que pot mantenir-nos amb vida. Sens dubte, “La torre oscura” és una de les millors creacions de Stephen King i una de les sagues més importants de la literatura contemporània.
La Torre Fosca de Stephen King és una obra mestra de la literatura fantàstica que ha captivat milions de lectors a tot el món. La seva complexitat argumental, la profunditat dels seus personatges i l'originalitat del seu univers narratiu fan d'aquesta saga una veritable joia de la literatura.

Al llarg dels seus set llibres, King ens porta en un viatge èpic a través de mons paral·lels, on el bé i el mal s'enfronten en una lluita pel control de la Torre Fosca, una entitat mítica que és la clau per a la supervivència de tots els universos.

La Torre Fosca és una obra que no deixa indiferent ningú. Alguns la consideren la millor obra de King, mentre que d'altres la critiquen per la seva complexitat i el seu final obert. Però el que és indubtable és que aquesta saga ha deixat una empremta imborrable en la literatura fantàstica contemporània i ha influenciat tota una generació d'escriptors.

En definitiva, La Torre Fosca és una obra que mereix ser llegida i rellegida, gaudida i analitzada, doncs és una d'aquestes històries que ens fan reflexionar sobre el sentit de la vida, la mort, l'amor i l'amistat.

(Visitat 14 vegades, 1 visites avui)