Retrocausality

La Retrocausality de física

Física no considerar normalment el retrocausality. No obstant això, algunes teories que permeten certes partícules o fluxos d'informació per viatjar en el temps s'han proposat pels científics de renom, havent rebut l'aprovació de la comunitat científica internacional. Però, en general, els models que sembla permetre que el retrocausality són considerats-defectuosa artefactes matemàtics.

retrocausalidad-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoTanmateix, temes actuals de la física moderna pot ser mecànica quàntica o la síntesi de einsteinian gravetat, suggereixen que la retrocausality pot ser possible en determinades circumstàncies. La retrocausality implica l'existència de la corba tancada de temps tipus, encara que aquestes corbes no semblen existir en condicions normals, circumstàncies extraordinàries de temps espacial, com forats de cuc o regions a les cordes còsmiques, podria facilitar la seva formació. La matèria exòtica o còsmics defectes topològics necessaris per a la creació d'aquestes condicions, no s'han observat.

La retrocausality també ha estat proposada com una explicació per al dispositiu anomenat un esborrador d'elecció de retard, un experiment de la mecànica quàntica que és la complementarietat en el comportament de l'ona i partícula agències quàntica, quàntic quan normalment, segons les lleis de Bohr, aquestes no es poden visualitzar al mateix temps.

La partícula hipotètica superlumínic anomenat la Tachyon, per superar la velocitat de la llum, es mouen cap enrere en el temps i podria ser la causa de la hipotètica retrocausality. Seguint la branca de violar la Llei de la causalitat a través de Tachyon, el principi de reiterpretacion de Feinberg jutjats impossible la construcció d'un detector de Tachyon capaç de rebre la informació que interactua amb la matèria normal de temps tipus.

Llibres de física de la nostra Botiga online per als geeks de regals sobre el temps de viatge

Disposem d'una categoria especial de Llibres de física en el nostre Botiga online per als geeks de regals,

Així es pot entendre en profunditat la natura de la Temps de viatge.

1 comentari

  1. Pingback: La paradoja Bootstrap - Viajeros en el Tiempo - Tienda Friki y Regalos Originales

Leave A Comment

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *