Teoria de cordes

Fonaments

Segons la teoria de cordes, un electró no és un “punt” sense estructura interna i talla zero, però un poti de petites cordes que vibren en un espai més de quatre dimensions.

Segons aquesta teoria, a nivell “microscòpic” Vols ser percebut que l'electró no és realment un punt, sinó una corda en un bucle. Una corda pot fer alguna cosa més moure's; Que pot variar de diferents maneres. Si oscil·la en certa manera, doncs, veiem macroscopically un electró; Però si oscil d'una manera diferent, llavors vols veiem un fotó, o un quark o qualsevol altres partícules del model estàndard.

Temps espacial en la qual moure cordes i p-Brane de la teoria no seria ordinari temps espacial de 4 dimensions però un espai de tipus Kaluza-Klein, a on quatre dimensions convencionals s'afegeixen 6 dimensions compactificadas en forma de varietat de Calabi-Yau. 1 dimensió temporal, 7 mesures apéndice i inaplicable en pràctica i ordinària 3 dimensional espai per tant hi convencionalment en teoria de cordes. El compactificadas de 7 dimensions només seria rellevant imbricades comparable a la longitud de Planck.

Actualment la majoria dels teòrics de cordes treballar en teories supersimétrica; Per tant, la teoria de cordes actualment s'anomena teoria de supercordes i hi ha cinc teories de Superstrings que estan relacionats amb les cinc modalitats que són coneguts per implementar la supersimetria en model de corda. Les cinc teories van ser identificats com límits d'una única teoria: la teoria M.

Teoria M

Unifiqui les cinc teories de supercordes, on es defineixen els elements que pot ser no només cordes vibrants sinó un objectes dimensionalitat superior, anomenat membranes o p-Brane a teoria M. Aquesta teoria identifica 11 dimensions, on el Supergravity interactua entre dimensions de 2-5 de membranes. Aquesta senyal l'existència d'infinit Universos paral·lelsalgunes de les quals seria com el nostre amb diferències i altres que seria impensable amb 4 o 5 dimensions. Això explicaria la debilitat de la gravetat, la partícula gravitó seria l'únic que podria passar a través de totes les membranes, perdent la seva força.

Vídeos explicatius d'entendre la naturalesa de les 10 dimensions

 

 

Teoria de cordes i viatjar en el temps

Teoria ens acosta física possible viatjar en el temps, que seria resolt les paradoxes de l'existència d'universos paral·lels, on el viatger en el temps, així com viatges en la dimensió temporal també afectaria el trasllat a un altre univers amb un altre temps, i on no tindrien esdeveniments efectes com la paradoxa de l'avi de cordes.

Tanmateix, és aviat per donar vàlida que una teoria M, on estan unificades sota unes dimensions de membrana, però és una altra aproximació per tenir en compte en la resolució de temps de viatge i la creació de la màquina del temps.

Llibres de física de la nostra Botiga online per als geeks de regals sobre el temps de viatge

Disposem d'una categoria especial de Llibres de física en el nostre Botiga online per als geeks de regals,

Així es pot entendre en profunditat la natura de la Temps de viatge.

Leave A Comment

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *