▷Universos Paralelos - Viajeros en el Tiempo - Tienda Friki y Regalos Originales
Regals geeks

Universos paral·lels

Universos paral·lels en física

universos-paralelos-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoEverett molts univers paral·lel apareix en mecànica quàntica com una possible solució al problema de mesura de la mecànica quàntica. Recentment, però, s'ha proposat al costat de nostres universos podria deixar una marca observable en la radiació de fons de microones, que obriria la possibilitat de demostrar experimentalment aquesta teoria.

Multivista és un terme utilitzat per definir els múltiples universos possibles existents, segons les hipòtesis que diuen que hi ha diferents dels propis universos, i els diferents universos dins les multivista són anomenats universos paral·lels.

Nivells

Teories científiques d'universos paral·lels són una jerarquia de quatre nivells. Com el nivell augmenta, els diferents universos difereixen més que el nostre. Així, en el nivell multivers universos diferents només difereixen en les condicions inicials fins i tot les lleis de la física són diferents a nivell IV multivers.

En la pròxima dècada, mesures més precises de les microones i la distribució de la radiació de fons de la qüestió en un corroborarán gran escala - o no - el nivell que multivers ja que determinarà la topologia i curvatura d'espai. Al mateix temps, també indagarán nivell II mitjançant proves de la teoria de la inflació eterna caòtic. Pel que fa a l'exploració del nivell multivers III, la construcció possible en el futur de computació quàntica pot tenir un paper crucial en aquest sentit. Finalment, l'èxit o el fracàs de la teoria en absolut - que agrupa tots els fenòmens físics en una única teoria - permeten prendre o no dividir pel nivell IV.

Nivell I multivers

Serien bombolles (universos diferents) que varien en les condicions inicials.

Multivers de nivell II

A la segona ronda de nivell II les diferents bombolles (universos) varien no només en les seves condicions inicials, sinó en aspectes tan com les dimensions d'espai-temps, les qualitats de les partícules elementals i els valors que prenen les constants físiques. Bombolles diferents poden experimentar diferent espontània de simetria electrodébil, que es tradueix en universos de propietats dispars.

Nivell multivers III

Una interessant conseqüència d'un nivell multivers III és com afecta això la naturalesa del temps. Si bé tradicionalment es considera que és una manera de descriure els canvis, l'existència de mons paral. lels que engloben totes les possibles configuracions de la matèria, redefinir el temps com una manera de seqüència d'aquests universos diferents. Universos en si mateixos són estàtics, el canvi de ser una mera il·lusió.

Nivell multivers IV

Les multivista IV nivell considera que totes les estructures matemàtiques també existeixen físicament. Aquest nivell, per tant, planteja l'existència de tots els universos que es pot definir per estructures matemàtiques. Residents fora d'espai i el temps, la majoria d'ells estan buides d'observadors. D'aquesta manera, mentre que a la segona ronda de nivell I, nivell II i nivells inicials condicionals III i constants físiques varien lleis fonamentals romanguin sense canvis, a la segona ronda de nivell IV aquests últims també canviar.

Universos paral·lels en el viatge en el temps

L'existència d'universos paral·lels en el viatge en el temps, solucions a les possibles paradoxes temporals resultants de viatges al passat, en una línia temporal, de simplificar i fer canvis per modificar l'estat futur. De tal manera que hi ha la possibilitat de viatjar horitzontalment a altres universos paral·lels on tindria altres terminis. Però per ara tot són teories.

Llibres de física de la nostra Botiga online per als geeks de regals sobre el temps de viatge

Disposem d'una categoria especial de Llibres de física en el nostre Botiga online per als geeks de regals,

Així es pot entendre en profunditat la natura de la Temps de viatge.