Viatgers - sèrie de viatges en el temps
Regals geeks

Viatgers – Nombre de viatges en el temps

travelers-serie-de-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo

17 jan Viatgers – Nombre de viatges en el temps

Sinopsi de la sèrie de viatges en els temps els viatgers

Centenars d'anys en el futur, els últims supervivents humans a la terra descobrir-los mitjans per enviar la seva consciència a través del temps a l'última, directament a la gent del segle XXI. La viatger en el temps Ràpidament assumeixen les vides de persones aparentment seleccionat a l'atzar com comencen a treballar en secret en equips per dur a terme missions que salvar la humanitat d'un futur terrible.

Aquests viatgers són: l'agent especial del FBI Grant MacLaren (Eric McCormack), líder de l'equip; Marcy (Mackenzie Porter), una dona jove amb discapacitat intel·lectual sota la cura de la treballadora social, David (Patrick Gilmore); Trevor (Jared Paul Abrahamson), Mariscal de camp (Mariscal) a l'equip de futbol americà de l'Institut; Carly (Nesta Marlee Cooper), mare soltera que és en una relació abusiva; i Felip (Reilly Dolman), un estudiant universitari un addicte a la heroïna.

Armats només amb els seus coneixements d'història i un arxiu de perfils de xarxes socials, els viatgers descobrir la vida i les relacions en el segle XXI són un repte tan gran com les seves missions d'alt risc.

Viatgers és una sèrie de viatges en el temps original de Netflix gènere dramàtic amb ingredients de ciència-ficció, que està escrit, creada i produïda per WGC i Brad Wright)Stargate: Atlantis).

La veritat és que el primer episodi és molt ràpid, sembla una sèrie amb bon ritme, encara que si hagués de triar un sèrie de viatges en el temps amb la finalitat de salvar la humanitat, em vaig quedar amb 12 micos o continu. En aquesta varietat el gust i afegir-lo sense dubtar-ho a la meva llista personal no per créixer.

Us deixo el tràiler per veure si enganxat:

Segueixen qualsevol sèrie de viatges en el temps Què t'agradaria compartir?

Viatgers – Nombre de viatges en el temps
4 (80%) 5 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


No hi ha comentaris

Envia un comentari