Dmitry Itskov: Immortalitat l'abast de pocs
Regals geeks

Dmitry Itskov: Immortalitat l'abast de pocs

dmitry-itskov-inmortalidad-viajeros-en-el-tiempo

21 de desembre Dmitry Itskov: Immortalitat l'abast de pocs

Dmitry Itskovun multimilionari rus conegut pel seu afany de prolongar l'existència, duu a terme un projecte que pretén desenvolupar al cyborg primer de la història l'any 2045.

“És possible i necessari eliminar l'envelliment o mort” Mitjans de comunicació nord-americans han informat Dmitry Itskov Es necessiten anys que reunirà científics que estan disposats a treballar amb ell en aquesta iniciativa)2045 iniciativa), que ha estat anomenat Avatar.

La veritat que això és una iniciativa d'atrevir-se una mica i està causant prou controvèrsia. Podem veure més detalls del projecte Dmitry Itskov en el seu vídeo promocional:

Com aconseguir la immortalitat Dmitry Itskov?

En una primera part, que ha anomenat com "Avatar", Dmitry Itskov intenta desenvolupar un cos robòtics controlat per una interfície cervell-màquina. Ell vol ser completat l'any 2025.

El segon pas és anomenat ' Avatar B’ i els científics intentarà trasplantaments el cervell d'un humà en un cos robòtic. El text especifica que el cervell serà una persona que ha mort.

dmitry-itskov-inmortalidad-viajeros-en-el-tiempoEl problema de la fase final és per alliberar la ment de la físiques closca finalment, la tercera fase començaria a 2035. ' Avatar C’ consistirà en una cos artificial i el cervell en la qual els científics a presentar la personalitat i experiències d'un humà abans de morir. D'aquesta manera es crearia el ciborg definitiu.

Totes aquestes fases ha de completar entre 2040 i 2045, segons Dmitry Itskov. Experts han assenyalat, el principal problema amb aquest projecte és que els científics arriba a publicar a la ment humana de les limitacions físiques humanes.

Per dur a terme aquesta idea, multimilionari Dmitry Itskov busques fonts de finançament a part de la seva fortuna. Itskov Ja ha escrit una carta al secretari general de l'ONU, Ban Ki-Moon, a veure si és compatible amb la idea de la cyborg. D'acord amb Dmitry Itskov"Civilització ha arribat a materialitzar les tecnologies impensables. No és una fantasia o ciència-ficció".

No és la primera vegada que es parla de immortalitat física, però si realitzar un projecte d'aquesta magnitud. Òbviament, és només l'abast uns quants que es poden permetre el procés. Podeu veure tots els detalls, fins i tot inscriure's en la seva llista d'espera a través del web del projecte: 2045 iniciativa

eternity-global-legado-personalidad-virtualEn Viatger en el temps Estem treballant en col·laboració amb un equip de programadors en una iniciativa molt menys ambiciós, on pretenem crear un personalitat virtual. Aviat descobrirà la plataforma L'eternitat en Eternity.global. No obstant això no pretenc crear qualsevol tipus de cyborg, des de la iniciativa de Dmitry Itskov Sembla fet de pura ciència-ficció.

¿Immortalitat? El debat està servit.

Dmitry Itskov: Immortalitat l'abast de pocs
5 (100%) 12 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


No hi ha comentaris

Envia un comentari