Momo, un conte sobre el temps - viatger en el temps
Regals geeks

Momo, un conte sobre el temps

momo-michael-ende-viajeros-en-el-tiempo

15 de desembre Momo, un conte sobre el temps

Encara recordo quan vaig triar la meva biblioteca municipal de la història de MomoVaig pensar que era la millor opció entre tots. Malgrat ser massa jove per comprendre de forma més elaborats tots els conceptes que era, com hauria aproximadament les 11 anys (en el meu temps a aquesta edat normal va ser intentant agafar algun gat carrer per presentar-lo als experiments), tenen un bon record del llibre de Momo i després de la seva relectura recents han decidit llançar aquesta entrada al blog.

Malgrat ser escrit el 1973, un bon viatger en el temps ha d'apreciar alguns detalls d'aquesta obra que és sobre com el temps s'utilitza per ells humana de les societats modernes. Momo és una novel·la escrita per Michael Endeel mateix de La història interminable.

La principal idea de Momo és veure com els interessos ocults d'ells persones influeixen en les persones i critica el model racional de concebre el temps (des de la Perspectiva de 1973, clar), un model economista que deforma moments i experiències que no tenen valor material i que són, en essència, que doni valor a la vida.

Evidentment, sí Michael Ende Havia escrit la novel·la de l'època moderna, segur que hauria donat ell més poder a la gris homes (els lladres del temps).

Atent al que ve un Spoiler lleuger de Momo

Els homes grisos són un 'poble' (en el llibre es dóna a entendre que no són realment res, només tenen forma humana) que provar i aconseguir, fer els humans per estalviar temps per a ells, guardi l. Tanmateix, en realitat el temps que els humans salvar és temps perdut, des dels homes grisos robar i en directe, des d'aleshores, per així dir, estan bojos pel temps i necessita tot el que pot. Els seus enemics són els fills, que no entenen el temps ni les empreses i, en especial Momo, que fa perdre el temps a ells humana, perquè escoltar als seus problemes (i que pot trigar molt de temps). Un home gris intenta dissuadir amb una nina completa, amb models, amics, família i nuvis. No obstant això Momo Vostè no pot escoltar i rèplica que nina no pot estimar-lo. És llavors quan l'home diu que el seu veritable propòsit amb la seva veu veritable. Llavors és quan els homes grisos van decidir desfer-se d'ella.

Els homes grisos, per sobreviure, robar temps de les flors (que representen a l'hora), la congelació amb la fred, ells comencen ells pètals i ells és fum, fent-lo així només en temps morts, dels quals en directe. De fet, si per error o intencionalment, el cigarret perdre el contacte amb la boca, es dissolen en no-res.

Tot i semblar un petit resum, la revisió del fons això bastant bé, ja que es fa en falta la temps dedicat a voler per les persones, l'experiència d'aquests moments, sense tant Whatsapp o Facebook que distregui d'aprofitar el temps d'una altra forma més present.

Valors fonamentals amb tocs, que el meu personalment me han portat bons records.

Es pot obtenir amb el Llibre de Momo en el nostre Botiga online per als geeks de regals a un preu raonable.

Saber qualsevol altre conte amb un argument eix sobre l? Temps?

Momo, un conte sobre el temps
5 (100%) 5 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


No hi ha comentaris

Envia un comentari