Pel·lícula sobre el temps de viatge: predestinació
Regals geeks

Pel·lícula sobre el temps de viatge: predestinació

predestination-bar-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo

27 setembre Pel·lícula sobre el temps de viatge: predestinació

predestination-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoSens dubte és la millor pel·lícula de Temps de viatge Després de la clàssica Retorn al futuri també el meu favorit.

Vam gaudir de paradoxes, bucles temporals connectats entre si mateixos i una trama que va més enllà del complex. És una pel·lícula de 2014 i el mèrit de l'escriptura i la direcció recau en Michael Spierig i Peter Spierig. I que condueixen a pel. lícula un molt peculiar trama té el seu mèrit.

La veritat és que vaig disfrutar veient-lo i ho recomano sempre sorgeix l'ocasió.

Fa unes setmanes em vaig trobar amb una entrada Predestinació d'un conegut de la nostra comunitat a Twitter, també aficionat a la Temps de viatge. Faré referència a la seva entrada perquè sembla que em d'una qualitat excel·lent i a l'alçada de la pel·lícula, que considero una joia per tenir en compte.

Alerta ara van spoilers sobre la predestinació

L'entrada del nostre Viatger en el temps recomana llegeix el següent:

En aquesta història ens tenen el caràcter d'Ethan Hawke, cambrer, que és un agent temporal que intenta evitar el terrorista ha fallat, a cometre més atacs. Després de ser ferit en el seu últim intent per capturar-lo nomenar una última missió abans de retirar-se: John convençut, també conegut sota el pseudònim de mare soltera realitzar un viatge en el temps amb ell.

Què ells estan descobrint com es desenvolupa la trama són dos bucles temporals connectades entre si. La primera està relacionada amb la història de Joan i el segon amb el caràcter d'Ethan Hawke.

Sabem que el passat de John a través de la seva història, que diu que abans que fos una dona anomenada Jane que havia estat abandonada petit en un orfenat. Ja més alt, enamorar un home que va desaparèixer poc després deixant-la embarassada i, com a conseqüència d'un naixement problemàtica, va descobrir que era androgin i ha de canviar el seu sexe. També, a sobre, la seva filla va ser segrestat poc després del naixement.

predestination-bar-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoDesprés de conèixer aquesta història, aparentment lineal, el script crea el primer bucle amb dos viatjar en el temps. El primer cambrer enganya les John tornar al passat i matar l'home que deixat embarassada quan era Jane. Però fer-ho es que John descobreix que ell que era home i és veu irremeiablement abocats a repetir la història. En paral·lel que veiem com el personatge de Ethan Hawke és qui segresta la filla de John/Jane i com es porta a l'orfenat del passat. Aquesta manera es tanca el primer cicle. John, Jane i la seva filla són la mateixa persona. Un Hank sense començament ni final, creat gràcies a les accions del personatge d'Ethan Hawke.

Aquesta paradoxa és possible gràcies a la viatges temporals i el canvi de sexe del personatge. Pel que fa a la primera part, no hi ha qualsevol colpeix. No obstant això, amb el segon tinc algun comentari a fer.

Joan diu que al principi no volia mirar que havia esdevingut, cosa lògica i coherent amb l'argument. No obstant això, una vegada que es mira al mirall i intenta reconciliar amb la seva imatge nova és no sorprèn descobrir que és el viu retrat de l'home que ha fotut la seva vida. És això normal? He dormit amb ell, ha estat l'amor de la seva vida i és probablement la persona que odia la majoria del món. I no per veure-la en el mirall de so? Tal és el trauma per al canvi de sexe? Shortly after John says that whenever she looked in the mirror he remembered that bastard, what might slightly mitigate my criticism, however I think that it is not consistent enough. Potser si que havia afegit una barba o alguna cosa mínimament canviat l'aspecte podria creure més, però com es mostra a la pel·lícula crec que perd una mica credibilitat en termes de consistència dramàtica.

predestination-chica-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoA més, hi ha un problema addicional. Si serveixen per la genètica que tots sabem que és un risc tenir descendència amb la família a prop per aquests problemes que pot conduir a la salut del nadó a causa de la similitud d'ells gens. Però no és només això, és que també per recollir l'ADN de dues persones idèntiques, s'estan produïnt un tercer que és una rèplica perfecta d'ambdós. Això és tenir objectiu!

Aquesta primera part del film es tanca tan aviat com John viatja a 1985 i es converteix en un agent temporal, a la sala i està representada en el gràfic amb els colors Roses i verds.

bucles-predestination-viajeros-en-el-tiempo

 

Podem passar a la següent bucle, que concerneix l'agent temporal conegut com el cambrer i que m'ha portat més mals de cap.

Des del principi saben que el cambrer va patir un accident que desfigura la cara quan intentant evitar un atac de la fracassada terrorista i posteriorment fer nosaltres saber que ha estat anys darrere d'ell, que és la Guàrdia que porta més temps en servei i que pot començar psicològicament afecten.

Més tard veiem com intenta evitar l'atac que el va deixar ferit una altra vegada i malgrat arribar abans no es pot evitar que tot passarà com va passar la primera vegada, com ara la trobada amb el seu doble. No obstant això, quan sembla que ja està ha tancat el cercle de la seva història i que ser retirat sense descobrir mai que era el terrorista fracassat, els guió espectacles les dues últimes lletres que havia amagat: descobrir que el terrorista és el de major, i que està condemnada a convertir és a; i també és John/Jean abans de l'accident que ell desfigurat.

Primer em referiré a aquest últim gir ser més simple.

predestination-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo-johnLa seqüència crec que està clar. En el moment on es desperta amb la nova cara, ell sap què esperar. Cal enganyar la versió prèvia masculina perquè ell conquesta seva versió femenina i segrestar la seva versió del nadó per prendre el seu darrere a l'orfenat. Cal fer-ho perquè és el que garanteix la seva existència. La càrrega que es reflecteix en la conversa que té amb el seu superior només davant el segrest. Allà el Sr. Robertson li recorda que ell és única, té cap avantpassats i que és necessari fer-ho. Ell sap el dolor que porta les seves accions perquè ells ha patit, però assumeix que no té cap alternativa. També confessa la seva por que arribi el dia en que no sé seu futur, des d'aquests passos que donarà coneguts, ja que estan vinculats al seu passat.

Però el que no saben és que poc després de retirar-se no només saber el seu futur, sinó també aconseguir que la mort, perquè ell és el responsable. I, quan es treu del cos, descobreix que ell és el terrorista ha fallat al seu alleujament futur. I això és possible perquè equipament USFF transformadora coordenades camp (la màquina del temps) no s'inhabilita quan es treu, permetent-li anar a cometre atacs en temps diferents.

I aquí és on sorgeixen les preguntes. Pot evitar convertir-se en el terrorista? Crec que no, ja que si no cometre els atacs John no es ser ferit i no ser Ethan Hawke i per tant no pot intervenir en els seus últims per fer possible la vida. Però llavors, per què la seva versió edat li diu que no matar-lo, així es trenca la cadena i no convertir-se en un assassí? Potser perquè sempre ha succeït així. Seva versió terrorista estava esperant per a ell a la sala de bugaderia amb la llibreta de les retallades amb la notícia que mai passava, així que sabia de què anava a passar i havia de provocar-lo per fer que passi, com sempre ho ha fet. Si no vols trencar el cercle i mai no existiria. És responsable de la seva vida.

predestination-film-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempoPerò és realment? Hi ha certs detalls que semblen indicar, i el mateix personatge diu que abans de morir: tot és un engany de Robertson. I és molt probable que sigui així, ja que hi ha diversos temes al llarg del film. Per començar apareix en gairebé tots els períodes de la seva vida: va a l'orfenat d'oferir la possibilitat de viatjar a l'espai, conegut abans qui és hermafrodita i és present just abans el segrest. L'esdeveniment només important on no és present és quan pateix l'accident amb la bomba, però segurament és perquè ell no sap que les dues versions de la protagonista creu allà, ja que diu posteriorment a Ethan que ha fet un salt il·legal. Si jo hagués sabut que perquè això s'acosta a la màquina del temps la versió cremada que tot va succeir tal com hauria, aquest salt inesperat havia no li molestava. Però això no és tot.

En les dues converses amb Robertson és la clau: en que són abans el segrest li diu que ell creu que si hi ha algú que està fora de l'organització podria aconseguir més coses sense control tant, i en que es produeix només abans de deixar el servei diu que gràcies a l'Agència terrorista fracassat millorat. Molta casualitat, correcte? I si tenim en compte que immediatament després dóna-li un embolcall que us permetrà trobar una versió futura.

I ara vénen els dubtes filosòfics. Els atacs que discutir terrorista suposa evitar més morts que els que causen. És part de la justificació que exerceix per cometre al final de la pel·lícula, però si vostè sempre fer-los, de fet existia una vegada aquells accident inicial (vessament de productes químics en 1974, incident Hamburg 1991, terroristes) a la fàbrica d'armes en 1968, etc? on han arribat de la notícia? Són com ell, que hi ha en un bucle permanent que comença i acaba a la bugaderia o Robertson-los sempre? I els atemptats fracassats? Al començament de la pel·lícula, diu que canviar el dia i per què no podem agafar-lo. No obstant això sabem que Robertson no interessat per atrapar-lo, així que potser que no és tot exactament ja que tenen el personatge principal. A més, en qualsevol moment hem vist que la realitat ha canviat al llarg de la història. Se suposa que els protagonistes veure com varien les dates?

Si algú té alguna resposta o teories Aquests comentaris respostes són apreciats.

predestination-chica-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo-Finalment, parlaré una mica alguna cosa sobre la viatjar en el temps que vaig deixar els arguments anteriors. Per exemple, tenen no comentava que la viatjar en el temps és inventat el 1981, que es considera el moment zero, i és que des d'allà es pot viatjar 53 anys en qualsevol direcció. Una limitació que fins ara no havíem vist al bloc. També és diu en algun moment de la pel·lícula que són 11 els agents en actiu, encara que també veure viatge a Robertson (no han inclòs en el gràfic perquè és impossible saber quin és l'ordre dels seus viatges). I finalment comentar que aquesta màquina ens permet moure tant en temps com en l'espai, una cosa que no sempre passa.

Per a ells més desorientat deixar aquí les dates en l'ordre en que apareixeria a la pel·lícula a juntament amb el gràfic anterior és entendre tota la història

el 2 de març de 1970. Accident amb la bomba
el 21 de febrer de 1992. Després de l'accident
Període de recuperació indefinit
el 6 de novembre de 1970. Conversa al bar
13 de setembre de 1945. Jane abandonat a l'orfenat
Creixement de Jane
el 3 d'abril de 1963. Contacta amb John
el 24 de juny de 1963. John li deixa
el 2 de març de 1964. Segrest de la filla
Canvi de sexe i treball com a escriptor
el 6 de novembre de 1970. Acaba la conversa al bar
el 3 d'abril de 1963. Contacta amb Jane
el 2 de març de 1970. Accident amb la bomba
el 2 de març de 1964. Segrest de la filla
13 de setembre de 1945. Es deixa a l'orfenat
el 24 de juny de 1963. Fulles Jane
el 12 d'agost de 1985. John entra a l'agència i de cambrer
el 7 de novembre de 1970. Agafar l'ampolla al bar
el 7 de gener de 1975. Deixant el servei
el 6 de març de 1975. Bugaderia

 

predestination-titulo-pelicula-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo

Excel. lent contingut i ens has d'agrair el material en el Pel·lícula de viatges predestinació temps viatges d'autor de l'inrevés; Javier Beltran.

També es pot veure la avaluació de la reculada fet en Viatger en el tempsi per descomptat, recomano anar seu bloc i el seu Perfil de Twitter.

El que més em va agradar de la pel·lícula és com és un clàssic problema de la físiques; La paradoxa de l'avi. I és transportar-lo fins al final amb girs inesperats i la integració amb l'argument de “Fracassat el terrorisme“. Per no parlar de la peculiar Portable màquina del temps i “L'Agència”.

Una pel·lícula per reflexionar sobre el destí i somiar amb viatjar en el temps.

Si pogués viatjar en el tempsQuè podràs dedicar? Vols perdre la capçalera tractant d'evitar desastres o creant paradoxes?

Pel·lícula sobre el temps de viatge: predestinació
5 (100%) 1 vot

Ajuda'ns a compartir l'article?


2 comentaris

Envia un comentari