Pel·lícules sobre viatges en el temps
Regals geeks

3 pel·lícules sobre viatges en el temps

Cine viajes en el tiempo

18 de juliol 3 pel·lícules sobre viatges en el temps

Molts de nosaltres, els amants del gènere de la ciència-ficció, que ens movem en mons desconeguts d'ells guions més extravagants, ells sempre són ganes de conèixer nous títols que ofereixen una visió diferent d'ells viatjar en el temps.

En aquesta ocasió, us presentem algunes pel·lícules sobre el temps de viatge que per al meu gust, són necessaris veure.

 

Sobre el temps

Es tracta d'un nen que descobreix que té la capacitat de viatjar en el temps, la capacitat de ser utilitzat per trobar una núvia.

2013: festival de Sant Sebastià: Premi del públic

Codi font

Un soldat que formen part d'un programa experimental del govern per investigar un atemptat terrorista, despert a la pell d'un viatger del temps la missió del qual és viure una i altra vegada l'atac a un tren fins a aconseguir esbrinar qui és el culpable.

Primer

Quatre homes que treballen en un garatge edifici dispositius altament complexes. En part per l'accident i en part per la seva expertesa, descobreixen un mecanisme amb poders que permetin aconseguir gairebé tot el que vulguis. És una conclusió que podria canviar el món, però que posarà a prova les relacions entre els seus inventors

2004: festival de cinema de Sundance: Gran Premi del jurat – Millor pel • lícula

Òbviament hi ha moltes pel·lícules sobre viatges en el temps, que alguns dels quals hem discutit en la nostra secció de Cinema en Ficció. Quin és el teu preferit?

3 pel·lícules sobre viatges en el temps
5 (100%) 1 vot

Ajuda'ns a compartir l'article?


No hi ha comentaris

Envia un comentari