Pel·lícules sobre el temps de viatge - part 2/3
Regals geeks

Pel·lícules sobre viatges en el temps – Part 2/3.

peliculas-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo

26 novembre Pel·lícules sobre viatges en el temps – Part 2/3.

Continuem amb la segona part de la llista de pel·lícules sobre viatges en el temps:

 

  • Calendari del projecte (2015) (d / Dean israelita) un nen d'un grup de canvi organitzacional en plena adolescència vol anar a estudiar a la prestigiosa MIT però que davant les dificultats de ser una beca decideix buscar un bon projecte que presenten - amb el qual es troben gairebé per casualitat. Ajudat pels seus enginyers amics que tot comença a complicar una espiral frenètica com desenvolupar esdeveniments.
  • Llançadora (2012) (d / Rian Johnson) el viatge en el temps encara no va inventar, però s'estan beneficiant - i es declararan il·legals. En aquest llunyans màfies futurs que ha de desfer-se de certes persones va enviar anteriorment així un criminal anomenada loopers que s'executin i llençar-los. Però com en tot l'univers amb temps de viatge, les coses tendeixen a complicar.
  • Predestinació (2014) (d / Michael Spierig) (d / Peter Spierig). Un enviat en temps d'aturar una voluntat terrorista unhooked una història en la qual cada avenç apareix acompanyada de misteriosos i organitzacions. Basat en la història de Robert A. Heinlein.
  • FAQ sobre el temps de viatge (2009) (d / Gareth Carrivick) aquesta mena de «meta-comèdia» reflecteix les converses de Café, tots els geek ciència ficció ha mantingut amb els seus amics sobre el tema. En aquest cas és peculiars personatges asseguts en un pub anglès a la sortida del seu treball mal pagats. Comencen a passar coses molt rares i jugadors es troben immersos en estranys bucles cada vegada més complicat.
  • Dotze micos (1995) (b / Terry Gilliam) entre 1996 i 1997, un virus mortal comença a estendre per tota la terra i convertir-se en l'any 2035 amb prou feines sobreviu un un per cent de la humanitat, empresonat sota terra en càmeres aïllades, mentre que la superfície està a la Mercè d'animals i plantes. L'única esperança és que els científics de el temps aconseguir desenvolupar el viatge en el temps, permetent-los a enviar algú al passat per obtenir informació sobre l'origen de l'epidèmia amb la intenció d'aturar-lo o aturar-lo com a mínim tant com sigui possible. Un convicte és voluntària però només una vegada internat en un hospital psiquiàtric; vostè haurà de trobar vida a treure d'allà i tractar d'acomplir la seva missió.
  • Interestel·lar (2014) (d / Christopher Nolan) en un futur més o menys proper, planeta terra està en declivi tecnològic i el menjar és escàs. En la recerca d'un nou planeta habitable un veterà astronautes de la NASA ex haurà de fer un viatge amb tecnologia experimental pateixen distorsió temporal d'un forat de cuc i un forat negre.
  • Atrapat en el temps (1993) (d / Harold Ramis) (també conegut com "el dia de la marmota"). Un presentador de televisió meteoròleg desilusionat amb la seva vida viatja a la ciutat on es celebra "el dia de la marmota", una folklòrica predicció sobre l'arribada de la primavera. Però aviat s'adona que quan es desperta el mateix dia és repetint una i altra vegada sense fi, sense tenir en compte el que fas. Seu estrany intenta aconseguir fora del bucle sense fi té sense solució aparent, mentre que ell tracta tot el que travessa la seva ment.
  • Més enllà del temps (2009) (d / Robert Schwentke (també conegut com "la dona del viatger temps», novel·la en què es basa). Una història d'amor al llarg de la vida d'un viatger del temps, saltant uns moments a altres sense controlar molt bé fins que es comença a buscar per encaixar totes les peces del trencaclosques.
  • El so del tro (2005) (b / Peter Hyams). Una empresa que organitza safaris de dinosaures del Juràssic època aprechando la tecnologia de viatge en el temps és un problema quan un dels caçadors es modifica lleugerament el passat, que provoca un "la papallona efecte' caòtic al llarg de la història. Els protagonistes han d'investigar el que ha passat i com corregir-ho, evitant la paradoxa temporal. Durant la post-producció de la pel·lícula l'empresa va fer fallida, i per aquest motiu, els efectes especials són de molt baixa qualitat.
  • Godzilla vs rei Ghidorah (1991) (d / Kazuki Ohmori). Un periodista descobreix la veritat sobre el naixement de Godzilla quan els futurs científics arriben fins al seu temps per explicar-los què passava en una zona militar durant la guerra i l'hora de les proves d'armes atòmiques.

 

També podeu consultar la primera part de la llista de pel·lícules sobre viatges en el temps.

Tan aviat com vostè fer un forat preparar material més amb la tercera i última part.

Tercera part de la llista de pel·lícules sobre viatges en el temps.

Pel·lícules sobre viatges en el temps – Part 2/3.
5 (100%) 1 vot

Ajuda'ns a compartir l'article?


1Comment

Envia un comentari