La paradoxa d'avi - viatger en el temps
Regals geeks

La paradoxa de l'AVI

la-paradoja-del-abuelo-regreso-al-futuro-viajeros-en-el-tiempo

16 de febrer La paradoxa de l'AVI

La paradoxa de l'AVIAquest va encunyar per primera vegada a la novel·la “El viatger imprudent” de René Barjavel)A La Casa del Libro), part de l'Assumpció que una persona realitza una viatge en el temps i matar el pare biològic del pare biològic (AVI del viatger), abans d'aquesta reunió que àvia del viatger i pot concebre.

És llavors quan el viatger és i per extensió el viatger, pares voluntat mai no estat concebuts, així mai no serà capaç de viatjar en el temps.

La paradoxa de l'AVI ha servit per argumentar que la viatjar en el temps Hauria de ser impossible. Malgrat això, en la ciència ficció han estat suggerit algunes solucions.

rene-barjavel-el-viajero-en-el-tiempo-imprudente-la-paradoja-del-abuelo

Solucions a la paradoxa de l'AVI

Universos paral·lels

Aquesta solució per la la paradoxa de l'AVI, si la viatger del temps es converteix en el passat i mata el seu avi, es fer-lo en un univers paral·lel en el qual es mai concebut. És a dir, seguirà existint en el seu univers original, però no existeix en l'univers que es va originar a matar el seu avi. Per tant, ser una declaració tan cert, mai no pot tornar a seu univers original, ja que provoca canvis en cada univers que existeix.

Relacionats amb els terminis

És possible que l'univers no té una línia temporal absoluta, que es manté sense canvis un cop els esdeveniments ocorren, o d'un punt de vista determinista, des del començament del temps. En canvi, cada partícula tindria la seva pròpia cronologia i, per tant, els humans també tindria. Això es pot considerar similar a la teoria de la relativitat, excepte que afecta la història d'una partícula més que la seva velocitat.

Quàntica de retrocés

Aquesta solució per la la paradoxa de l'AVI, s'ha postulat que algunes partícules tenen la qualitat natural del “en el temps“a nivell quàntic que significa que, si un determinat procés físic, fortuïtament es pot invertir i tornar (s) partícula (s) implicats al seu estat anterior. Atès que no se sap encara quan passarà i per què fer-ho, és un procés que no pot repetir en una situació controlada. Això equival a dir que si un paper cremar sense motiu aparent i llavors fum i cendres tornaran a unir per formar el mateix paper.

la-paradoja-del-abuelo-soluciones-viajeros-en-el-tiempoAccés restringit

Una altra solució a la la paradoxa de l'AVI, que pot prendre com a exemple la Principi d'auto-consistència Nóvikov, diu que si una persona va viatjar enrere en el temps, les lleis naturals prohibir totes les accions que donen lloc a seva viatge en el temps Això no passa. Aquesta teoria pot conduir a dubtes sobre l'existència del lliure albir (que, en aquest model, pot ser una il. lusió). També assumeix que causalitat ha de ser constant. És a dir, res pot succeir si vostè no té una causa, mentre que altres teories mantenir que un esdeveniment pot romandre, mentre que les seves causes inicials desapareixen. També és possible que l'acció presumpte pel viatger per completar, però mai amb prou èxit com per donar lloc a una cancel·lació.

Una altra personalitat

En les històries de ciència-ficció que ha plantejat que és possible que un tema viatge en el temps i l'assassinat el seu pare, si el tema ha pres una altra identitat (òbviament en el sentit de ser molt diferents). Una solució curiosa a la la paradoxa de l'avi. Un exemple citat en el joc Príncep de Pèrsia: guerrer interior, on la protagonista viatja en el temps per evitar que es comet un error en la seva viatjar en el temps. Per això, aconseguir fer una màscara que transforma en una altra identitat, amb la qual és possible modificar els fets sense crear cap paradoxa.

Contemplació espectral

En la ciència ficció novel·les també va plantejar la idea que, si la viatgers que van al passatno són part d'ella físicament, apareixen en forma de fantasmes (fantasmes). Aquesta teoria de resolució de problemes per a la la paradoxa de l'AVI Es pot veure en el joc The Dig, Lucas Arts, així com en la sèrie Quantum Leap, quan el personatge de la Calavicci sorgeix en el passat en forma hologràfica. Vostè pot “veure” el passat, però vostè no pot canviar o participar en esdeveniments que hi succeeixen. En poques paraules, els viatgers seria invisibles per als residents de l'últim.

El missatge de temps

Si ens fixem en l'exemple de la pel·lícula deixa vu per a la la paradoxa de l'AVI, com Doug Carlin comença a investigar el cas de la noia assassinat, comença a veure que no tenen sentit trencaclosques: un missatge que es troba a la nevera que diu “el seu pot salvar la”, una tovallola amb sang a la pica, un número de telèfon, una trucada, etc. Són missatges fetes per ell mateix, sent la condició de viatjar en el temps cert, acte com a senyals que va deixar més d'hora, així que es mantindrà constant en “seva” l'univers. Quan viatja al passat i salvar la noia abatudes, aquests missatges es cert, perquè ell mateix va idear-los i dur a terme. Aquesta és una la paradoxa de l'AVI molt peculiar, on un individu està enviant missatges als seus “un altre” d'un passat que hi ha cap certesa que existeix o existien. Si creia en viatjar en el temps en un futur proper, seria el desig a peu del seu subconscient, però la viatge en el temps mai no passaria menys que passi algun fet important que obliguen a fer-ho dins el seu univers.

Origen i destinació

Una altra declaració de domini públic, es discuteix en una ciència ficció en la la paradoxa de l'AVIés la teoria de l'origen i destinació, que estableix que és necessari una màquina o condició per obrir un portal “l'entrada” en la espai-tempsi altres “sortida”. Per això, és impossible per a un ésser humà viatjar fins i tot abans de la creació del primer mecanisme de viatge en el temps que ell podia recrear les condicions per obrir un altre portal. Aquesta teoria sobre la la paradoxa de l'AVI és en el debat i en el procés de millora.

Nova creació de futur

És possible també que comença des del moment en que s'aconsegueix viatjar en el temps, és en realitat està creant una línia AC, a on el viatger no altera el passat, però el futur d'un univers paral. lel des d'on no poden alterar absolutament res de l'univers d'on venia. La la paradoxa de l'AVI És l'argument principal de la pel·lícula de Tornar a la futura II

Superposició

Hi ha una possibilitat que un individu viatjar en el temps i això està jugant amb la seva mare crear és en si mateix. Però aquest cas greu una paradoxa impossible, a causa del treball, el fill anava a viure un futur diferent a del primer i per tant és canviaria la història

Teoria d'una sola línia

Aquesta solució per la la paradoxa de l'AVIExpressa que hi ha només una cronologia i hi universos paral·lels. Si aquesta línia podia ser alterat, des d'aquesta alteració podria dir que “canviat d'adreça”, i els fets abans el futur del viatger mai es va produir i només romanen en la memòria.

Teoria del present múltiples

Aquesta teoria que intenta resoldre el la paradoxa de l'AVI, Mostra que si la realitat s'altera, crearia una mena de cronologia diferent però sense suprimir previ, així que tant els records d'una realitat i en l'altre són reals, i venint d'aquests individus són conscients d'això fins al punt de confusió, no saber diferenciar que en realitat vivint-los.

Com que he pogut veure, hi ha moltes solucions possibles a la la paradoxa de l'AVIalguns més sofisticat que d'altres. Saps alguna altra, ho va descriure viatger?

La paradoxa de l'AVI
5 (100%) 11 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


No hi ha comentaris

Envia un comentari