Pel·lícules sobre el temps de viatge - part 1/3
Regals geeks

Pel·lícules sobre viatges en el temps – Forma part 1/3.

peliculas-sobre-viajes-en-el-tiempo-viajeros-en-el-tiempo

17 novembre Pel·lícules sobre viatges en el temps – Forma part 1/3.

Presentem una llista de fantàstiques pel·lícules sobre viatges en el temps a càrrec de la wiki Microsiervos, bloc que voldria recomedadar també.

Comencem amb alguns clàssics del gènere que és indispensable en la llista i algunes pel lícules noves perquè varietat és la sal.

  • El temps a les mans (1960) (d / George Pal). Un inventor crea una màquina del temps amb quines experiències viatjant cap endavant a gran velocitat, fins a una època molt remota, on descobreix que la humanitat és molt diferent a com es podria haver imaginat. La clàssica basada en la novel·la La màquina del tempsH.G. Wells.
  • Les aventures sorprenents de Bill i Ted (1989) (d / Stephen Herek). Dos joves boig reben la visita del futur d'un personatge que els dóna una màquina del temps per ajudar-los a "seguir el camí correcte" en les seves vides i no de suspendre el curs de la història. Amb la màquina que viatgen a diferents moments per recollir informació abans de l'examen final.
  • Retorn al futur (I, II i III) (1985) (1989) (1990) (Robert Zemeckis, p b / Steven Spielberg). Un científic boig i el seu ajudant experiència viatjant des de 1985 a 1955, només per descobrir que si que interfereixen el flux d'esdeveniments que tindran conseqüències en el futur. Cada problema que porta a una situació més no desitjat i complex, que els indueix a una cursa IMPULSIU entre el passat i el futur de la línia de temps en el qual tot és raonablement acceptable de refer.
  • 12:01 (1993) (b / Jack Sholder). Un gris empleat que treballa en una empresa d'alta tecnologia es troba embolicat en un bucle de temps que fa que repetir una i altra vegada el mateix dia. Afortunadament el protagonista pot recordar el «passat» i anar variant les seves reaccions per canviar la cronologia i trobar quina és la causa i com sortir del bucle - a part de prendre per resoldre un romàntic embolic personal. Aquest film, diuen que és un encreuament entre El dia de la marmota i Retorn al futur.
  • Jacuzzi Al Pasado (1 i 2) (2010) (b / Steve Pink). Un grup d'amics acaben en una nit de gresca boig i disbauxa a la banyera d'hidromassatge que envia al passat. En el moment de 80 intentaran modificar el seu passat per redirigir les seves vides una mica mentre són observats per un estrany "màquina del temps tècniques» que explicar tot el que pot passar. En la segona part El passat 2 Jacuzzi (2015) (d / Steve Pink) un futur "perfecte" que ha creat en retirada i avançant amb la màquina del temps comença a estar en perill quan veuen com el curs de la història és tornar a formular sobte.
  • La màquina del temps (2002), aquesta nova versió El temps a les mans Actualitza la història de la jove protagonista que s'inventa una màquina per viatjar i tornada en el temps i una història romàntica que descobreix que el canvi el curs dels esdeveniments no sempre és possible.
  • Seguretat no garantida (2012) (d / Colin Trevorrow) «volia: algú tornar enrere en el temps amb mi. " Això no és una broma. Secció 322, correu electrònic Oakview, California 93022. Val la pena tornar. Portar armes pròpies. Seguretat no garantida. «He només fet això una vegada abans.» La pel·lícula comença amb el text d'aquest anunci per paraules que es publica en un diari. Des d'allà, un grup de companys i un editor d'una revista va començar una investigació sobre el que pensen és un geek de recerca, de deixar més sorprenent i més cada vegada amb què ets.

Amb ganes de més? pel·lícules sobre el temps de viatge part 2.

Pel·lícules sobre viatges en el temps – Forma part 1/3.
5 (100%) 2 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


1Comment

Envia un comentari