Sèrie amb temps de viatge - viatgers del temps
Regals geeks

Sèrie amb viatges en el temps

3_06ff50460e

24 de maig Sèrie amb viatges en el temps

Si parlem de viatges en el temps que és impossible no associar-ho amb la trilogia de “Retorn al futur” on Marty McFly)Michael J. Fox) i Doc Brown)Christopher Lloyd) van viatjar al passat i al futur amb seva DeLorean atent. Aquesta saga de culte, així com altres pel·lícules i llibres dedicats a aquest fenomen, han influït la ficció de TV en les últimes dècades.

El temps de viatge es produeix només en cinema i literatura, la petita pantalla té nombrosos exemples de sèrie que giren entorn a aquest tema, així com altres amb capítols especials tractar amb ell en major o menor mesura.

'El Ministerio del Tiempo'
"El Ministeri de temps’

Aquesta nit s'estrena a Televisión Española ‘El Ministeri de temps', un fantàstic i producció creada per Paul i Javier Olivares, on tres personatges viatjar en cada lliurament a un moment història diferent d'aventura.

Aprofitant l'estrena d'aquesta nova ficció espanyola, que va viatjar al passat per portar 12 sèrie on flirtejar amb la idea de temps de viatge o directament basa el seu argument en aquests fantàstics viatges.

12' afers familiars’

La comèdia popular nord-americana ‘Assumptes familiars‘ (Family Matters), que va sorgir com una spin-off de la sèrie ‘Cosins llunyans', no desfer-se del viatge en el temps. Al llarg de la seva nou temporada i més de 200 episodis, el personatge de Steve Urkel)Jaleel White) va dur a terme diverses invencions, incloent-hi un temps màquina es troba.

Steve Urkel y su máquina del tiempo
Steve Urkel i la seva màquina del temps

Aquests viatges temporals causat que Carl (Reginald VelJohnson) que es trobarà a entrar en el seu propi saló i va tractar de canviar el present donant certa informació a la seva versió del passat. A més, amb l ' teletransportador’ eren capaços de viatjar a qualsevol part de la història. En el capítol “Un pirata”Steve i Carl es va traslladar a l'era de la Bucaners.

11. "Els Picapedra’ i "el Jetsons’

Manera que es podria produir un encreuament entre la sèrie prehistòric ‘Els Picapedra‘ i el futurista "el Jetsons’ calia una màquina del temps. L'univers de Hanna-Barbera va creuar aquest telefilm on les dues famílies mítiques intercanviat els rols.

Crossover de 'Los Picapiedra' y 'Los Supersónicos'
Creuament d ' Els Picapedra’ i "el Jetsons’

Gràcies a la màquina inventada per Cometin, fill de supersònics, la família viatja a l'edat de pedra on coincideixen amb Pedro Picapiedra i companyia. Però, en el cas fora poc, un accident condemnant els personatges prehistòriques en el futur. Ambdues famílies s'aprenen a viure fora del seu hàbitat.

10' outlander’

L'adaptació de la saga literària han escrit per Diana Gabaldon, televisió ‘Outlander", barreja el gènere romàntic, ciència ficció, història i aventura. La ficció de canal Starz segueix Claire (Caitríona Balfe), una infermera combatre en la Segona Guerra Mundial es va casar, que viatja en el temps a l'any 1743. Apareix en un món desconegut. Les aventures que passa allà amenacen la seva vida.

'Outlander'
' Outlander’

 

9' X-files’

Fox Mulder (David Duchovny) i Dana Scully (Gillian Anderson) han investigat misteris innombrables durant les nou temporades de ‘Registre X'. Però un dels episodis més recordats és “Triangle”en el qual Mulder va viatjar en el temps a bord de la Reina Anna, un vaixell britànic pres pels nazis. El capítol, una de la ficció més interessant i inversemblant, barrejant personatges de diferents èpoques en el mateix lloc. eL Scully del present corria a través dels passadissos de la nau a la recerca de la seva parella mentre batem vegades en la narrativa.

Secuencia del capítulo titulado
El capítol titulat seqüència “Triangle” d ' X-files’

Molts recordaran aquest episodi pel seu argument estrany, però en aquest capítol també va veure un dels esdeveniments més esperats pels fans de ficció: el primer petó entre Mulder i Scully, encara que això era la seva versió del passat.

8' power Rangers’

La mítica sèrie de superherois ‘Mighty Morphine Power Rangers‘ No ha estat exempta de chapters temàtics dedicats a viatjar en el temps. Episodis “Guardaboscos enrere en el temps”, “Retorn de la Ranger verd” o “Guardes en sentit invers” Aquests són alguns exemples. En el capítol “Salvatge oest Rangers”Kimberly (Amy Jo Johnson) viatja a l'extrem oest i Contacta amb els avantpassats de les guardes. Fins que ens pot arribar a veure uns Power Rangers caracteritza amb botes i la bufanda a l'estil occidental pur.

'Mighty Morphin Power Rangers' en el lejano oeste
"Mighty Morphine Power Rangers’ a l'oest

En la seva novena temporada, titulat "Power Rangers: tutors del temps ', tenia un argument centrat en el viatge en el temps. L'any 3000, els Rangers són una organització de la policia que s'enfronta mutants delinqüents amb poders i habilitats. El malvat que ransik plans per viatjar en el temps per conquerir el món.

7' vida a Mart’ i ' la noia d'ahir’

La sèrie britànica ‘Vida a Mart‘ compte (2006) la història de Sam Tyler (John Simm), un inspector de policia que pateix un accident de cotxe en el present i quan desperta està situat en el mateix lloc però 33 anys abans. El personatge ha descobrir què ha succeït així que ara viu en el passat.

'Life on Mars' y 'La Chica de Ayer'
"Vida a Mart’ i ' la noia d'ahir’

Ficció havia un remake nord-americà en espanyol 2008 i un altre el 2009, que va ser titulat ‘La noia d'ahir‘ i va ser protagonitzada per Ernesto Alterio.

6. ' els Simpson’

La família groga més popular de la petita pantalla, ‘Els Simpsons', no podia quedar-me sense episodis lligats per viatjar en el temps. Hi ha nombrosos exemples, com ara quan Homer crea una torradora que és una màquina del temps, aconseguir aquell passat és destruïda i, per tant, per canviar el futur.

Especial de Halloween de 'Los Simpson'
Especial de Halloween d ' els Simpson’

Encara que, potser, el capítol més destaca “Episodi XXIII posterior” on retre homenatge a la trilogia de “Retorn al futur”. El personatge de Bart visita la botiga de còmics, però no es pot permetre comprar la còpia que vulguis. Així vostè viatja a 1974 per comprar més barat. Per prendre compte de viatge amb l'ajuda del Professor Frink.

5' herois’

Fantàstica sèrie ‘Herois‘ Seguia les vides de persones aparentment normals que desenvolupen sobte superpoders. Aquesta ficció amb personatges com Hiro Nakamura (Masi Oka) que podria aturar el temps i es mouen en l'espai, així com Peter Petrelli (Milo Ventimiglia) que és capaç d'adquirir les competències d'altres.

Dos secuencias de 'Héroes' sobre viajes en el tiempo
Dues seqüències d ' herois’ sobre el temps de viatge

En les seves quatre temporades, podem trobar molts viatges en el temps on els personatges intenten prevenir desastres apocalíptiques per salvar el món.

4' gradualment’

Encara que no és difícil trobar capítols de la sèrie dedicada a viatjar en el temps, són ficcions la trama gira al voltant d'aquest tema. Amb el temps la sèrie’ (Salt) explica la història de Sam Beckett, un físic quàntica que mentre un accident experimentar el temps de viatge i queda atrapat en un bucle de temps. El personatge també es veurà obligat a adoptar diferents personalitats per resoldre situacions del passat i proveu de tornar a l'actualitat.

'A través del tiempo'
"A través del temps’

 

3' Doraemon’

La popular sèrie japonesa ‘Doraemon, el gat còsmic‘ Té nombrosos capítols on podem trobar viatges en el temps. Ficció explica la història d'un gato-robot del segle 22 Sewashi Nobi enviat al passat per ajudar el seu avi, Nobita, amb la intenció que descendents per gaudir d'un futur millor.

Doraemon y Nobita realizando viajes en el tiempo
Doraemon i Nobita fent viatges en el temps

Gràcies a Doraemon, Nobita a l'escriptori té la seva pròpia màquina del temps. Simplement ha d'introduir dins la gàbia per viatjar a l'any que voleu. A més, Doraemon utilitza diferents gadgets que també puguin alterar el temps. Així que el tema de l espai/temps de viatge és molt comú en la majoria dels episodis de la sèrie de dibuixos animats.

2. ' perdut’

Perdut‘ Va marcar una època i ara forma part de la història de la petita pantalla perquè va canviar com fer i consumir la televisió. Sèrie innovar oferint una estructura narrativa molt complexa. Durant sis temporades, records i Flash-forwards, realitats paral·leles fins i tot ens va mostrar (flaix-si - deways), formant un autèntic trencaclosques que cal ordenar els espectadors. En un univers perquè també hi va haver espai per a molts viatges en el temps, especialment en la cinquena temporada, quan Benjamin Linus (Michael Emerson) es va traslladar l'illa i els personatges van visitar alguns dels moments claus en la història de l'illa misteriosa. De fet, es van quedar atrapats en la iniciativa Dharma el 1977.

'Perdidos' y sus saltos temporales en la quinta temporada
"Perdut’ i els salts temporals en la cinquena temporada

A més, el caràcter de Desmond Hume (Henry Ian Cusick) té l'habilitat que el temps de viatge de la seva ment a causa de la radiació electromagnètica, a la qual va ser sotmès. Gràcies a això vam poder gaudir un dels capítols de la sèrie més emotiu ja que era “La constant“.

1' doctor que’

La sèrie britànica ‘Metge que‘ Es narra les aventures d'un viatger del temps. És la ficció per excel. lència viatges en el temps. Amb més de 50 anys darrere d'ell, ell ha esdevingut una fita de televisió, convertint-se en la sèrie més longeus del món.

"Metge que’ Segueix les aventures d'un humà en forma alienígena enimatico, conegut com el Doctor, que explora l'espai i el temps a bord del seu vaixell TARDIS juntament amb els seus col·legues, amb els que lluiten contra la injustícia.

Imagen promocional del 50º aniversario de 'Doctor Who'
Imatge promocional del 50è aniversari de "Doctor Who’

Ficció ha tingut nombroses aparicions de personatges històrics com Nefertiti, Reina Victòria del Regne Unit, Isabel I d'Anglaterra, Charles Dickens, Madame de Pompadour, William Shakespeare, Agatha Christie, Adolf Hitler, Winston Churchill o Vincent Van Gogh, entre molts altres.

Franja', ‘Les cròniques de Sarah Connor', "Inadaptats", "Oficial", ‘Embruixada","Continu","Alba","Sliders", ‘Futurama', ‘Pare‘ o ‘El flaix‘ són algunes ficcions que han hagut de viatjar en el temps. D'aquesta nit, "el Ministeri de temps’ També unirà aquesta llista. No podem viatjar al futur per esbrinar com anirà a la nova ficció TVE, però sens dubte és una excitant proposta té un futur brillant.

Font: http://www.formulatv.com/

Sèrie amb viatges en el temps
5 (100%) 44 vots

Ajuda'ns a compartir l'article?


2 comentaris
 • Bexita Valdez
  Publicat a les 06:12 h, de 12 d'octubre Resposta

  No és la franja en aquesta llista, no és possible!

 • Viatger en el temps
  Publicat a les 10:55 h, 12 d'octubre Resposta

  Hola Bexita,

  Realment falten molts més, m'agradaria dedicar una entrada completa a l'univers Fringe, amb els seus homes calbs, els terminis i la seva trama complexa. Quan puc vaig a fer-ho.

  Gràcies per l'entrada.

  Viatger salutacions.

Envia un comentari